Keukenverbouwing deel 4

Ingediend door mirein op

In de bijlage (dus bekijk die ook!) een foto-overzicht van het opbouwen van de nieuwe keuken afgelopen dagen. We zullen nog een beetje geduld moeten hebben voordat we hem in gebruik kunnen nemen. Er ligt een tijdelijk blad op. Het definitieve blad plus de achterwanden zijn gisteren ingemeten. De levering en plaatsing zal nog op zich laten wachten. Als het gas aangesloten is, wat essentiële stroomaansluitingen het doen, er was servies is terug gezet, kan de keuken al deels gebruikt worden. We houden jullie op de hoogte.

Keukenverbouwing Deel 3

Ingediend door pimout op

De ontmanteling van onze kantinekeuken gaat verder. Volgens de planning wordt volgend weekend al begonnen met de afbraak. Daarbij zullen we een vaatwasser tegenkomen. Omdat die oud is (2006) zal hij niet worden ingebouwd in de nieuwe keuken. Omdat hij nog goed is hebben we moeite hem weg te gooien. Daarom ons aanbod hem gratis mee te nemen (wel op korte termijn). Melden bij Piet of Mieke.
Ingeval van bredere belangstelling hiervoor mag hij mee met degene die bereid is een kleine ondersteuning te storten in ons keukenfonds.

Keukenverbouwing deel 2

Ingediend door mirein op

Afgelopen weekend is de hele keuken leeggehaald. Er staan geen borden, kopjes,, pannen meer, er ligt geen bestek meer. Zoals in "Keukenverbouwing deel 1" van Brian staat: in het weekend van 7 oktober wordt de keuken gesloopt.
Dit alles betekent dat als je:
Koffie/thee wilt drinken je eigen beker mee neemt en thuis weer afwast.
Als je in de avond eten haalt bij Moy Fa, Family, de Piramide, je daar je eigen bord en bestek voor mee moet nemen en ook weer mee naar huis neemt om af te wassen

Keuken verbouwing deel 1

Ingediend door bracke op

De verbouwing van de keuken
In de ALV van maart jl. is besloten dat de keuken in de kantine vervangen kan worden. De opdracht aan de barcommissie was om de plaatsing (en betaling) voor het eind van 2023 geregeld te hebben.
Als voorbereiding is de BC, uitgebreid met Brian (coördinator winteronderhoud, gebouwen), Etienne en Paul (elektriciteit) en Wim L (bouwkundige), in overleg gegaan en zijn er twee offertes aangevraagd.

Welkom bij de EZAC

EZAC, ofwel de Eerste Zeeuws-Vlaamse Aero Club, is een zweefvliegclub met als thuisveld Axel.

We hebben een schitterend vliegveld, gelegen in het natuurgebied de Smitsschorre, een flinke vloot met de modernste zweefvliegtuigen, een gezellige kantine en een eigen verenigingscamping.
Als u wilt kunt u met een van onze ervaren vliegers meevliegen - of zelf met deze prachtige sport beginnen! De EZAC is er voor zowel Nederlandse als Belgische zweefvliegers.

Zweefvliegen is een geweldige manier van vliegen. Zonder motor vliegen we op de kracht van de thermiek, soms uren lang en honderden kilometers ver. Ook zonder wind en thermiek kan een zweefvliegtuig vliegen, maar dan natuurlijk niet zo lang.

Opleiding

De EZAC beschikt over een moderne vloot van kunststof zweefvliegtuigen, met als vlaggenschip een Duo Discus Turbo tweezitter voor overlandvliegen en wedstrijden. We lessen op ASK-21 en Twin Astir tweezitters. Verder beschikt de vereniging over een ASK-23 overgangstrainer, twee LS-4 eenzitters en een Grunau Baby oldtimer.

Kijk HIER voor meer informatie.

Kenningsmakingsvluchten


Als je wilt is het mogelijk om bij ons mee te vliegen. Dit kost 55 euro per vlucht.
Je kunt HIER online reserveren en er kan met pin worden betaald.

Zweef.app - een nieuwe startadministratie (en meer)

Ingediend door evfekk op

Dit seizoen gaan we beginnen met zweef.app als startadministratie, maar ook voor het bijhouden van je currency en als leerling volgsysteem.
Als introductie heb ik een filmpje gemaakt: dat staat HIER op YouTube...
En je kunt erop inloggen via ezac.zweef.app. Veel plezier ermee!
Nadat je je hebt ingeschreven, kan je zien of je currency en recency goed in het systeem verwerkt zijn.