Tot grote hoogte in de ASK-21De Twin-Astir Acro in de landing

Welkom bij de EZAC Sticky

EZAC, ofwel de Eerste Zeeuws-Vlaamse Aero Club, is een zweefvliegclub met als thuisveld Axel.

We hebben een schitterend vliegveld, gelegen in het natuurgebied de Smitsschorre, een flinke vloot met de modernste zweefvliegtuigen, een gezellige kantine en een eigen verenigingscamping.
Als u wilt kunt u met een van onze ervaren vliegers meevliegen - of zelf met deze prachtige sport beginnen! De EZAC is er voor zowel Nederlandse als Belgische zweefvliegers.

Zweefvliegen is een geweldige manier van vliegen. Zonder motor vliegen we op de kracht van de thermiek, soms uren lang en honderden kilometers ver. Ook zonder wind en thermiek kan een zweefvliegtuig vliegen, maar dan natuurlijk niet zo lang.

Opleiding

De EZAC beschikt over een moderne vloot van kunststof zweefvliegtuigen, met als vlaggenschip een Duo Discus Turbo tweezitter voor overlandvliegen en wedstrijden. We lessen op ASK-21 en Twin Astir tweezitters. Verder beschikt de vereniging over een ASK-23 overgangstrainer, twee LS-4 eenzitters en een Grunau Baby oldtimer.

Kijk HIER voor meer informatie.Kenningsmakingsvluchten


Als je wilt is het mogelijk om bij ons mee te vliegen. Hiervoor kun je via internet reserveren, je kunt dan direct zien wanneer er plaats is en een vlucht boeken..
De EZAC is ook bereikbaar op 0115-562066.

Reserveren en meevliegen is mogelijk tijdens het vliegseizoen van half april tot en met oktober. De kosten bedragen maar € 45 per vlucht. Betaling met de kaart is mogelijk, zorg bij contante betaling voor gepast geld.

Let op: gezien de beperkte capaciteit is het soms mogelijk dat de tijd tussen het reserveren en de vlucht meer dan een week is. Reserveer daarom tijdig!

Kijk HIER voor meer informatie

Abonneren op EZAC RSS