De Twin-Astir Acro in de landingTot grote hoogte in de ASK-21

Welkom bij de EZAC Sticky

EZAC, ofwel de Eerste Zeeuws-Vlaamse Aero Club, is een zweefvliegclub met als thuisveld Axel.

We hebben een schitterend vliegveld, gelegen in het natuurgebied de Smitsschorre, een flinke vloot met de modernste zweefvliegtuigen, een gezellige kantine en een eigen verenigingscamping.
Als u wilt kunt u met een van onze ervaren vliegers meevliegen - of zelf met deze prachtige sport beginnen! De EZAC is er voor zowel Nederlandse als Belgische zweefvliegers.

Zweefvliegen is een geweldige manier van vliegen. Zonder motor vliegen we op de kracht van de thermiek, soms uren lang en honderden kilometers ver. Ook zonder wind en thermiek kan een zweefvliegtuig vliegen, maar dan natuurlijk niet zo lang.

Opleiding

De EZAC beschikt over een moderne vloot van kunststof zweefvliegtuigen, met als vlaggenschip een Duo Discus Turbo tweezitter voor overlandvliegen en wedstrijden. We lessen op ASK-21 en Twin Astir tweezitters. Verder beschikt de vereniging over een ASK-23 overgangstrainer, twee LS-4 eenzitters en een Grunau Baby oldtimer.

Kijk HIER voor meer informatie.Kenningsmakingsvluchten


Als je wilt is het mogelijk om bij ons mee te vliegen. Vanaf 5 september kan er weer worden meegevlogen. Dit kost 45 euro per vlucht.
Meevliegen is alleen mogelijk voor volledig gevaccineerde personen of met een negatieve test.
Het EZAC coronaprotocol kan HIER worden gedownload.
Vooralsnog is ook het gebruik van een mondkapje verplicht.
Je kunt HIER online reserveren en er kan met pin worden betaald.

Abonneren op EZAC RSS